OpenAI Lanserar Revolutionerande Chat GPT Store: En Ny Era för Chatbotar

OpenAI Förändrar Spelreglerna med GPT Store

OpenAI har nyligen lanserat GPT Store, en banbrytande plattform där användare kan dela sina anpassade chatbots. Lanseringen, som skedde efter en försenad tidsplan, markerar en betydande expansion av OpenAIs ekosystem och öppnar upp för fler användningsområden för ChatGPT. Läs pressutskicket här

Över 3 Miljoner Anpassade Chatbots Skapade

Sedan OpenAI tillkännagav sitt GPT Builder-program i november, har över 3 miljoner anpassade bots – kallade GPTs – skapats av användare. Nu tar företaget steget vidare genom att introducera GPT Store för att belysa användbara GPTs varje vecka.

GPT Store: En Mötesplats för Innovation och Samarbete

GPT Store, som nu är tillgänglig för användare av ChatGPT Plus och Enterprise, samt prenumeranter på den nya nivån ChatGPT Team, är en samlingsplats för GPTs utvecklade av både OpenAIs partners och det bredare utvecklarsamhället. Användare kan utforska populära och trendande GPTs inom kategorier som livsstil, skrivande, forskning, programmering och utbildning.

ChatGPT Team: En Skräddarsydd Lösning för Mindre Team

ChatGPT Team är en betalversion av ChatGPT anpassad för mindre team på cirka 150 personer. Liksom ChatGPT Enterprise erbjuder ChatGPT Team tillgång till GPT-4, DALL-E 3 och OpenAIs avancerade dataanalysfunktioner samt kontroll över data. OpenAI har försäkrat att data och konversationer på ChatGPT Team inte kommer att användas för att träna några av deras modeller.

Revolution inom Bilindustrin: Volkswagen Integrerar Chat GPT

I en spännande utveckling har Volkswagen meddelat att de kommer att integrera Chat GPT i sina bilar, vilket öppnar upp för en ny era av interaktivitet och intelligens inom bilindustrin. Denna innovation förväntas förbättra användarupplevelsen genom att erbjuda avancerad röstassistentfunktionalitet och anpassade tjänster direkt i bilen.

Du kan tjäna pengar på Chat GPT via Builder Revenue Program

OpenAI planerar att lansera ett ”GPT builder revenue program” under det första kvartalet, där amerikanska utvecklare kommer att tjäna pengar baserat på användarens engagemang med deras GPTs. Mer information om betalningskriterier kommer att tillhandahållas vid ett senare tillfälle.

Moderering och Säkerhetsåtgärder i GPT Store

Inför öppnandet av GPT Store har OpenAI etablerat ett nytt granskningsystem för att säkerställa att anpassade GPTs uppfyller företagets varumärkesriktlinjer och användningspolicyer. Detta system inkluderar en kombination av mänsklig och automatiserad granskning, och användare har möjlighet att rapportera GPTs som de anser vara skadliga eller osäkra.

OpenAIs Svar på Frågor om Moderering

OpenAI har gett följande uttalande angående modereringsprocessen: ”Som ett första steg, innan någon mänsklig granskare ser en GPT-applikation, använder vi våra AI-modeller för innehållsgranskning baserat på våra GPT-policyriktlinjer. Vi arbetar med våra befintliga leverantörer som stödjer OpenAIs kundsupport och efterlevnadsinsatser för att tillhandahålla ytterligare granskningslager innan GPT:n publiceras offentligt. Vi samarbetar med leverantörer som kompenserar dessa granskare väl för det viktiga arbete de utför och säkerställer att de erbjuds tillgång

till branschledande välmåendekällor.”

Vad Framtiden Har att Erbjuda för AI

GPT Store representerar ett stort steg framåt i demokratiseringen av generativ AI-appskapande. Med möjligheten att anpassa och dela GPTs, kan OpenAIs GPT Store komma att revolutionera hur vi interagerar med och utnyttjar AI inom en rad olika områden, från bilindustrin till dagligt liv och arbete. Google börjar också växla upp med Gemini, så vi är riktigt spända på framtiden…